Facebook Home’da Gelişmeler Olumlu

Yazar: Unknown Tarih: 11:21 Kategori: Yorum: Yorum Yap


facebook-homeAkıllı telefonlarda köklü değişiklikler yapan ve cihazları Facebook odaklı yapan Facebook Home olumlu not aldı.

Mark Zuckerberg konuşmalarında sıklıkla dile getirdiği mobil platformların ileride çok daha fazla etkin olacağı düşüncesini haklı çıkaran Facebook Home 12 Nisan’dan bu yana 1 Milyon indirme sayısına yaklaşmaya başladı. Bu kadar kısa sürede 1 milyon indirme rakamına ulaşan Facebook home kullanıcıların ilgisini de gösteriyor. Tabi uygulamayı sadee indirmekle her şey güzel olmayabilir. Ancak kullanıcı geri döünşlerine bakılırsa Facebook Home doğru yolda görünüyor. bir çok kullanıcısından olumlu geri dönüşler alan Facebook, uygulamayı geliştirme planları yapmaya başladı.
Facebook Home ile telefonunuz Facebook odaklı oluyor. Hiçbir uygulamayu açmadan ana ekranınızda Facebook arkadaşlarınız ile ilgli bilgileri, mesajları ve diğer Facebook hizmetlerinin kullanabiliyorsunuz. Şimdilik Samsung Galaxy Note II, Galaxy S3 ve HTC First ve HTC One X gibi telefonlarda çalışabilen Facebook Home yakın zamanda çalışabilir telefonlar listesini genişletecek.

0 yorum :