Galatasaray Sosyal Alemi Sallayacak

Yazar: Unknown Tarih: 03:54 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Show TV’de yayına başlayan yeni dizi “Salih Kuşu ” Galatasaray taraftarlarını adeta çılgına çevirdi. 

Gani Müjde 'nin senaryosunu yazdığı dizinin ilk bölümündeki bir sahnede, Galatasaray bayrağının "Neyse herkes birgün Fenerli olacak tezini doğrulayalım" denilip çöpe atılması büyük tepki topladı. 

ultrAslan'dan tepki 
Konuyla ilgili, sarı kırmızılı taraftar grubu ultrAslan sert bir açıklama yayınlayarak, "9 Mayıs 2013 Perşembe akşamı Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı "Salih Kuşu" dizisinde sözde "sanat" sözde "mizah" kisvesi altında yapılan "kontrolünü yitirmiş" mizansenleri hoş görmemiz ve tepkisizce es geçmemiz mümkün değildir. 

Kültür'ün ve tarihin beşiği Galatasaray camiasını deyim yerindeyse aşağılayıcı karelerle bir takım dizilere meze yapmaya çalışanlar bilmedir ki karşılarına aldıkları ya da prim yapmaya çalıştıkları bir arkadaş grubu ya da herhangi bir topluluk değil, milyonlarca insanın uğruna her şeyi yapabileceği kocaman bir anlayış ve hayat felsefesidir. 

"Benim haberim yok olmuş bitmiş geçmiş olsun" anlayışıyla geçiştirilmeye çalışılan bu düzeysizliği, çapsızlığı şiddetle kınıyor ve gerekenin yapılması için Galatasaray hukuk departmanı ve yönetim kurulumuz ile görüşülüp "Gani Müjde" denilen bu "zat"a dava açılacak ve binlerce ultrAslan'ın da davaya müdahil olması sağlanacaktır!" denildi. 

Gani Müjde özür diledi 
Yoğun tepki mesajlarıyla karşılaşan Müjde, Twitter'dan attığı Tweet'lerle, durumdan sorumlu olmadığını söyledi ve özür diledi. 

İşte Gani Müjde'nin yazdıkları: 
"Senaryomuzda öyle bir sahne yok. Sette eklenmiş. Yapımcıya telefon ettim tekrarında çıkartıldı zaten. Sahneyi attırdım ve ekleyen yönetmenin uyarılmasını istedim daha ne yapayım. Başlarında duramam ya sahne çekerken. Çöp sahnesi senaryoda yoktu. Sahne atıldı ve ekleyen arkadaşa gereken ceza verildi. İncinen arkadaşlardan sorumlu olmasam da özür dilerim" 

0 yorum :