İnternet Dünyasında Neler Var VOL:2

Yazar: Unknown Tarih: 09:30 Kategori: Yorum: Yorum Yap

İnternet Dünyasında Takipçi Kazanma Yöntemleri:

İnternet dünyasında bir çok tanıtım yapabileceğiniz siteler vardır ben sizlere en kolay ve en çok takipçi kazanabileceğiniz bir yöntemden bahsetmek isterim bu yöntemin adı

Google Reklamlar 




Bu yöntem kolay ve basittir.bu yöntem hakkında belli bir bilginizin olması gerekir eğer belli bir bilginiz  yoksa sizler için kurdukları telefon hattı ile bağlantıya geçerek ücretsiz uzman desteği alabilirsiniz.TELEFON HATTI:
 444 21 07*

Bu reklamı oluşturunca nasıl görünecek;
Google AdWords


Yeni Başlayanlar için Yoga

İşte Bu Kadar Net Ve Basit


Blog Sitesinden Nasıl Para Kazanırım:

Blog sitesinden para kazanmak kolay ve basittir tabi sitenizin belli bir takipçi sayısı olması gerekir 
Tabi ki de para kazanmak için blog yazacağınızda elbette aklınızda çeşitli sorular olacaktır.
  • Blog sitesini nasıl kuracağım.
  • Ne zaman para kazanmaya başlarım.
  • Ne kadar kazanırım.
  • Kazanmak için hangi adımları uygulamalıyım.
  • Peki, blog sitesi yapmak zahmetli bir iş midir?
  • Herhangi bir ücret ödemek gerekir mi?
Blog sitesi yapmak tamamen ücretsizdir bir blog sitesi açmak en fazla üç dakikanızı alır. Ayrıca blog sitesinize eklediğiniz içerik normal sitelere eklenen içerikten daha hızlı indexlenir ve Google’de daha çabuk üst sıralara çıkarsınız. Blog sitenizden ne kadar kazanılır konusuna gelince ilk ay tek tük satış yaparsınız. İkinci ay satışlarınız daha hızlıartar üçüncü ayda ise aylık geliriniz 500 TL civarına gelir. Dördüncü ayda ise daha da artarak 1000 TL civarına veya daha fazlasına ulaşabilir yani kaç ay çalışırsanız o kadar kazanırsınız.

Bir de bu satışlarınız sürekli olur yani her zaman aynı kazancı elde edersiniz farzı misal üç ay boyunca çalıştınız ve aylık geliriniz 500 TL civarına ulaştı ve bıraktınız hatta bilgisayar başına hiç geçmediniz ama 500 TL’nizi gene de ömür boyu alırsınız. Çünkü artık internette siz uyusanız bile, TV izleseniz, cafeye, sinemaya gitseniz de sizin yerinize para kazanan bir siteniz vardır. Bu kazancı yakalamak içinde tabi ki de bir profesyonel arkadaştan, internetin dilini iyi bilen birinden yararlanmanız gerekir.

Benim en çok tavsiye ettiğim ve piyasada en güzel eğitimi sunduğuna inandığım blogbilimi eğitimidir. Bu eğitimi aldıktan sonra üç dört ay gibi kısa bir sürede aylık yüksek gelirlere ulaşabilirsiniz.

0 yorum :